Hur tidsenlig är jag då

Hallå

Så eftersom det varit ett bra tag sen jag varit inne och rotat i hela hej-såhär-ser-en-blogg-ut-från-insidan, så är inte min header direkt uppdaterad. hahaha jag menar bilderna är ju helt ok när man var 20+ men när man nu är en ringmärkt mogen kvinna, kände ni hur jag smög in det ordet. Låt det smaka lite på tungan..Mogen kvinna. hahaha hatade det ordet när jag var i mina 20, nu i mina 30+ så får man bara acceptera det helt enkelt. Sen ska man ju gärna nischa sig så folk blir sådär intresserade av det man har att säga. Men jag skriver ju om allt! Lajvet :)

Men jag kanske borde ta lite nya bilder och uppdatera bloggen här. Kan man inte kalla det för ngt annat än blogg? Det känns lite förlegat? Lite jag tror jag är ung..Kan man inte bara kalla det en digital skrivplattform. Åh där lät man som man var 40 +. Suck.jag ger upp.

/ Miss Cady

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>