102,0 p4 Radio Malmöhus.

Idag kör vi nästsista radio programmet med min underbara panel, sen blir det inte mer radio på SR för mig tyvärr, fick det trista beskedet igår att dem inte har en tjänst till mig. Så man skulle kunna säga att jag bröt ihop igår och nu orkar jag inte ens kämpa för dem jobben mer…Vilket tyvärr tvingar mig att söka jobb över bron…hoppades att jag aldrig skulle behöva göra det men jag verkar inte ha ngt val, för jag tänker inte gå utan heltidsjobb nu mer. Det räcker nu.

Ska ta mig till Fields och kolla läget….så jävla trist för jag vill inget hellre än att svt ska ringa och ge mig ett barnprogram. Men det verkar inte hända så, då får man ju göra ngt annat. sen om man är missnöjd med det typ resten av livet ja då får det ju vara så.

Måste göra mig en smoothie, har tappat aptiten helt så jag är inte hungrig alls, men jag vet hur viktigt det är att äta och hela den biten så en smoothie får jag väl dricka då.
För mig just nu är det väldigt svårt att hålla modeet uppe för mina vänner och gudarna ska veta hur mkt jobb och hur aktiv jag varit sedan konkursen på Kanal Lokal Skåne i feb….allt suger hästballe just nu.

Hoppas ni lyssnar kl12.10 på 102,0 i Malmö och på www.sr.se/malmo kan man se övriga frekvenser. Det kommer bli ett kul program vill jag lova.

Ha en skön fredag!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “102,0 p4 Radio Malmöhus.

  1. Det löser sig snart ska du se…efter regn kommer sol! Vänta tills alla chefer är tillbaka från semestern så dyker det säkert upp nått spännande jobb ska du se! kraam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>